Info email kalendar@zabranjenaistorija.rs

Календар 2018/7526

Rated 5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 recenzije korisnika)

888.00дин.

Календар који читате настао је у тежњи за откривањем историје која је дуго била скривана, како од нас, у држави Србији, тако и од очију јавности целог света.

Прочитајте у одељак Опис испод више о календару и погледајте кратки видео који га описује.

Трошкове доставе сноси купац календара.

 

Опис

Календар који читате настао је у тежњи за откривањем историје која је дуго била скривана, како од нас, у држави Србији, тако и од очију јавмости целог света.Живимо у благодарној држави, која је интересантна агресорима у смислу природних ресурса, геостратегијског положаја, извора енергије и хране.Током времена, наша држава је била на мети и у жељи многим агресорима.Један од начина одбране је чување традиционалних вредности и чување културних добара, а пре свега-писма.Наше писмо је део нас, по пореклу, по науци, пo лингвистици, а посебно по моралним вредностима. Како може бити добро за друштво у било којој држави света, ако се неколицина, или већина одрекне свог писма и својих корена, било из ког разлога? И замислимо, рецимо на примеру  Кине, како би изгледало да неки Кинези пишу нпр.ћириличним писмом у Кини, да се и натписи на продавницама и књиге штампају и пласирају као домаће на ћириличном писму?Како би се то вредновало у друштвеном смислу и какве  би биле последице ? Тешко је и замислити.Овде, у Србији, то  је прихваћено…Како?

3 reviews for Календар 2018/7526

 1. Ocenjeno 5 od 5

  tigar

  календар је супер купио сам пар комада за пријатеље, одушевили су се изгледом јер нису знали да постоји овако нешто лепо написано и објашњено о постојању Срба у дубокој историји. Да ли ће бити издање ѕа 2019?

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Небојша

  Да ли је могуће наручити календар за 2019. годину?

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Zvezdan

  Da li ima kalendar za 2019 god.

Додајте рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

to top button